Merken

 • Avek
 • Eastborn

  Eastborn

  Matrassen informatie: Eastborn bestaat 60 jaar! en dat vieren wij met de SIXTY matrassen serie. Een mooie serie Eastborn pocketvering matrassen: De Eastborn Sixty GOOD, pocketvering matras 599,- nu voor 449,- De SIXTY BETTER pocketvering matras 749,- nu voor 599,- of de SIXTY EXCELLENT 999,- nu voor 749,- al deze pocketvering matrassen zijn leverbaar in een standaard uitvoering (advies tot 80 kg) of een stevige uitvoering (advies voor boven de 80 kg) Eastborn matrassen van soepele tot stevige ondersteuning. 

  De matrassen Q-4200 en Q-4400 hebben een Multiple Phase Technology pocketveer. Deze pocketveren zijn thermisch nagehard. Elke Multiple Phase Technology pocketveer is verpakt in een los zakje (pocket). De onderscheidende en bijzondere eigenschappen van de Multiple Phase Technology pocketveer is dat de zandlopervormige veer reageert in drie fasen. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund en biedt het een uitstekend ligcomfort. De matrassen zijn geschikt voor zowel vlakke als (elektrisch) verstelbare bedden. De slaper ervaart een soepele ‘touch’ gevolgd door de extra ondersteuning van de pocketveer in de kern. Door de afwisseling in de hoogte van de veren wordt uw lichaam altijd op de juiste manier ondersteund, er ontstaat tegendruk vanuit de veren zodra deze meer belast worden, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone. Wij leveren de matrassen bij u thuis zonder extra kosten en voeren uw oude matras direct weer voor u af. Uiteraard gaan wij veilig om met de huidige veiligheidsvoorschriften, geven momenteel geen hand en houden gepaste afstand bij de aflevering, doet u dat ook. 

  SAMEN sterk om deze bijzondere tijd door te komen! 

  Wilt u graag telefonisch advies? BEL ONS: 033-2465316.

 • JP-Design
 • Pullman

  Pullman

  Al 4 jaar op rij komen de matrassen van Pullman het beste uit de test bij de Consumentenbond en dat is niet voor niets!

  Zo zijn alle Pullman matrassen behandeld met Sensity, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een heerlijk frisse slaapomgeving.

  De matrassen zijn uit voorraad leverbaar in twee uitvoeringen:

  – Standaard uitvoering (advies tot 80 kg. lichaamsgewicht)

  – Stevige uitvoering (advies voor boven de 80 kg lichaamsgewicht).

  Wij leveren de matrassen bij u thuis zonder extra kosten en voeren uw oude matras direct weer voor u af. Uiteraard gaan wij veilig om met de huidige veiligheidsvoorschriften, geven momenteel geen hand en houden gepaste afstand bij de aflevering, doet u dat ook.

  SAMEN sterk om deze bijzondere tijd door te komen!

  Wilt u graag telefonisch advies? Bel ons gerust: 033-2465316.

 • Sand
 • Tempur

  Tempur

  Tempur, dè uitvinder van het drukverlagende slapen, ontworpen voor in de ruimtevaart en nu ook voor in uw eigen bed. Ieder mens is UNIEK, groot, klein, slank, gezet… we verschillen allemaal van lichaamsvorm. Tempur heeft voor iedereen een goede bijpassende matras. Daarnaast liggen we allemaal anders in ons bed en we slapen verschillend. Neem daarom de tijd om een matras te kiezen die bij u past, iedere nacht weer. En ook u gaat voor de BESTE nachtrust. Het Tempur assortiment bestaat uit 12 verschillende matrassen, 4 soorten in 4 verschillende diktes. ZACHT, MEDIUM of een wat STEVIGER ligcomfort, we bieden ze allemaal. Wij adviseren u graag over deze heerlijke matrassen. De TEMPUR VOORRAAD matrassen in de maat 90×200 nu met 30% KORTING. Wij leveren de matrassen bij u thuis zonder extra kosten en voeren uw oude matras direct weer voor u af. Uiteraard gaan wij veilig om met de huidige veiligheidsvoorschriften, geven momenteel geen hand en houden gepaste afstand bij de aflevering, doet u dat ook. SAMEN sterk om deze bijzondere tijd door te komen! Wilt u graag telefonisch advies? BEL ONS: 033-2465316. Bent u er al uit, bestel dan DIRECT en dan slaapt u SNEL op uw nieuwe TEMPUR matras!