Categorieën
Tempur matrassen | Gratis geleverd | Slapendoejezouitvoorraad.nl

Tempur matrassen

TEMPUR matrassen vormen zich helemaal naar het lichaam, postuur en gewicht. Bent u een zijslaper, rugslaper of buikslaper? Voor iedereen is er een geschikt TEMPUR matras leverbaar in 3 diktes. Merkmatrassenuitvoorraad.nl is premium dealer van TEMPUR matrassen. Wij bezorgen uw TEMPUR matras gratis thuis.

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

TEMPUR matrassen voor elke slaapbehoefte


Slaap je het liefst op een zacht, medium of een stevig matras? Iedereen is anders en bij Tempur weten ze dat. Voor elke type slaper is er een Tempur matras ontwikkeld. De TEMPUR matrassen zijn gebaseerd op de verschillende posturen en slaaphoudingen. De collectie bestaat uit: Cloud (soft), Sensation (medium) en de Original (Stevig). En dan zijn de TEMPUR matrassen ook nog leverbaar in 3 verschillende diktes: 19 cm , 21 cm of 25 cm.


Tempur CLOUD matras


voor ZACHT, drukverlagend, comfortabel en goede ondersteuning


De naam zegt het al, met het Tempur CLOUD matras lijkt het alsof u slaapt op een wolk. Het matras is heerlijk zacht, maar met ongeëvenaarde ondersteuning. De matrassen uit de TEMPUR CLOUD collectie zijn allemaal voorzien van een bovenlaag van extra soft TEMPUR materiaal, dat niet alleen zacht is maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam. Kies dus voor een zacht en comfortabele nachtrust voor de Tempur CLOUD matras.


Tempur SENSATION matras 


voor een goede ondersteuning met een MEDIUM gevoel


Bent u toch op zoek naar een iets zachter matras of draait u veel tijdens het slapen? Dan is het Tempur SENSATION matras perfect voor u. Op dit matras kan u makkelijk keren en draaien. Het voordeel zit hem in de druk verlagende eigenschappen van Tempur.


Tempur ORIGINAL matras 


voor een STEVIG en goed ondersteunend ligcomfort


Het matras waar het allemaal mee begon: de Tempur ORIGINAL, staat bekent als een stevig matras. Ondanks de stevigheid heeft dit matras toch de unieke druk verlagende eigenschappen van Tempur.


Direct uit voorraad leverbaar


Reeds ervaring met TEMPUR matrassen en zoekt u naar vervanging? Deze TEMPUR matrassen zijn DIRECT online te bestellen. Slaapspecizaalzaak Slapendoejezouitvoorraad.nl heeft een ruime voorraad TEMPUR matrassen. Hierdoor ligt uw nieuwe matras super SNEL bij u in de slaapkamer.