Slapen is ons vak en daarover adviseren is onze passie!

En onze ruime ervaring draagt er ook aan bij om u goed te kunnen adviseren voor een goed slaapsysteem. Wij hebben diverse slaapsystemen in onze showroom om samen met u tot de juiste beslissing te komen. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om ze in te kunnen vullen… en let wel: voor vele jaren slaapplezier en nog beter uitgerust wakker worden! Het spreekwoord is niet voor niets; zoveel mensen, zoveel wensen. Slapen is enorm belangrijk en goede nachtrust geeft u weer nieuwe energie voor de nieuwe dag. Investeer is een goede nachtrust, het is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Dus enorm belangrijk, neem de tijd voor een goede keuze. Een goed advies en ook goede service vinden wij daarom ook erg belangrijk. Wij willen waarmaken wat we beloven, een van de voordelen van een klein familiebedrijf, wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Alles wordt netjes bij u thuis afgeleverd en vakkundig gemonteerd en nazorg is bij ons “vanzelfsprekend”!

Onze locatie

cms-img


Slapen is ons vak en daarover adviseren is onze passie!

en het geeft ons voldoening om u van een goed slaapcomfort te voorzien, zeker gezien de tijd die je in bed doorbrengt…. Wel te verstaan 1/3 van je leven.

Wij zijn gespecialiseerd in boxsprings en matrassen.

Boxsprings zijn er in verschillende soorten, hoogtes en maten. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan in diverse modellen. Het gaat tenslotte om uw “eigen bed”. Samen met u meedenken voor een bed op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een stevig ligcomfort of juist naar een soepele, comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Kortom; een bed op maat. Lekker stevig slapen of heerlijk weelderig wegdromen in een comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget (indien gewenst). Samen bieden wij u diverse slaap oplossingen aan en u geeft aan wat u prettig vindt. De boxsprings zijn leverbaar in een vlakke- of een verstelbare uitvoering in de mooiste stoffen of in leerdoek. Wij hebben vele modellen bij ons in de showroom staan, individuele en persoonlijke stijl, slapen op maat, luxe stoffen, zeer comfortabele bijpassende matrassen, een weldaad voor uw rug en exclusief voor u gemaakt. Daarom vinden wij het ook belangrijk om goeie partners te kiezen en merken te voeren die mee denken met de kant. Mocht een matras uiteindelijk niet naar wens zijn dan kunnen we deze later altijd aanpassen en of wijzigen. (vraag naar de voorwaarde).

 

Wij zijn ook de Tempur PREMIUM DEALER voor MIDDEN NEDERLAND.

TEMPUR is het merk voor drukverlagend slapen, jarenlang onderzoek heeft er toe bijgedragen dat wat TEMPUR heeft ontwikkelt nog steeds HET enige echte drukverlagende slaapcomfort biedt, alsof u zweeft… Wij tonen u het uitgebreide Tempur assortiment, drukverlagende matrassen, complete Tempur slaapsystemen, wij bieden u de mogelijkheid om het matras uitvoerig uit te proberen in onze Tempur Experience Center, een afgesloten ruimte om in alle rust het unieke Tempur gevoel te ervaren. Losse matrassen, bedbodems, dekbedden, TEMPUR kussens, we bieden het allemaal en uiteraard mooi bijpassend bedtextiel. Veel Tempur matrassen DIRECT uit voorraad leverbaar.

In de maanden november en december vieren ons 40 JARIG JUBILEUM en dat vieren wij met diverse ACTIE’S!

Al weer bijna 40 jaar zijn wij samen adviseurs voor het aanschaffen van een goed matras. Ruime ervaring met goede matrasmerken. SNEL een matras nodig? laat het ons weten. Wij zijn alweer ruim 14 jaar gevestigd in het mooie Nijkerk, een mooie centrale plek in Nederland met inmiddels een behoorlijke klantenkring door het hele land en daar zijn wij trots op. Bedankt daarvoor, bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Wij doen het met heel veel plezier en passie voor het vak. Met u meedenken zodat ook u weer lekker kunt slapen. bijna 40 jarig jubileum, en dat vieren wij vieren samen met u. Bent u toe aan een nieuw bed dat is dit de uitgelezen kans. Laat u adviseren voor een mooie en goed bed wat bij u past. Ledikant, matras of een complete slaapkamer. Mooie boxspringcombinaties van DIVERSE topmerken zodat ook u ‘s morgens weer lekker uitgerust wakker wordt! Neem ook even een kijkje op onze winkelsite: www.slapendoejezo.nl