Slapen is ons vak!

En vanuit onze 40 jaar kennis en expertise bieden wij op deze site ARTIKELEN aan waar veel vraag naar is en die liggen ook klaar in ons eigen magazijn en wij kunnen deze matrassen, topdekmatrassen en boxspring combinaties SNEL vanuit ons eigen magazijn DIRECT leveren!

Matrassen van de merken PULLMAN TEMPUR en Eastborn in standaardmaten! Topdekmatrassen van Eastborn, SAND, PULLMAN in standaardmaten!

Momenteel is er een wijziging in de TEMPUR matrassencollectie! Wij bieden de bestaande matrassen aan met HOGE KORTINGEN! Ook de MEEST gekozen SENSATION ELITE 25 cm hebben wij nog in diverse maten OP=OP!

Uiteraard kunnen wij ook de nieuwe matrassencollectie van TEMPUR leveren!
TEMPUR PRIMA, TEMPUR PRO en de TEMPUR PRO-PLUS. Geen levertijden maar alles zeer SNEL in huis!

Geen levertijden maar alles zeer SNEL in huis!

Onze eigen chauffeurs brengen deze artikelen bij u thuis. Of het nu gaat om een matras, een bedbodem of een complete boxspring combinatie, wij hebben altijd diverse artikelen in voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Matrassen van PULLMAN, TEMPUR en Eastborn kunnen wij in de standaard maten zeer SNEL leveren. Heeft u iets Snel nodig BEL ons: 033-2465316 of stuur even een e-mail: info@slapendoejezo.nu
en we gaan voor u aan de slag en dan planne wij samen met u een geschikt aflever moment wanneer er iemand thuis is.

Onze locatie

cms-img

Wij zijn gespecialiseerd in boxsprings en matrassen.

ADVIES nodig BEL: 033-2465316
e-mail: info@slapendoejezo.nu

ADVIES in de Winkel?
Uiteraard hebben wij een showroom in Nijkerk, lekker centraal in het midden van het land.
Daar liggen alle matrassen en kunt in alle rust alle matrassen komen uitproberen en voelen!

Boxsprings zijn er in verschillende soorten, hoogtes en maten. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan in diverse modellen. Het gaat tenslotte om uw “eigen bed”. Samen met u meedenken voor een bed op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een stevig ligcomfort of juist naar een soepele, comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Kortom; een bed op maat. Lekker stevig slapen of heerlijk weelderig wegdromen in een comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget (indien gewenst). Samen bieden wij u diverse slaap oplossingen aan en u geeft aan wat u prettig vindt. De boxsprings zijn leverbaar in een vlakke- of een verstelbare uitvoering in de mooiste stoffen of in leerdoek. Wij hebben vele modellen bij ons in de showroom staan, individuele en persoonlijke stijl, slapen op maat, luxe stoffen, zeer comfortabele bijpassende matrassen, een weldaad voor uw rug en exclusief voor u gemaakt. Daarom vinden wij het ook belangrijk om goeie partners te kiezen en merken te voeren die mee denken met de kant. Mocht een matras uiteindelijk niet naar wens zijn dan kunnen we deze later altijd aanpassen en of wijzigen. (vraag naar de voorwaarde).

Wij zijn ook de Tempur PREMIUM DEALER voor MIDDEN NEDERLAND.

TEMPUR is het merk voor drukverlagend slapen, jarenlang onderzoek heeft er toe bijgedragen dat wat TEMPUR heeft ontwikkelt nog steeds HET enige echte drukverlagende slaapcomfort biedt, alsof u zweeft… Wij tonen u het uitgebreide Tempur assortiment, drukverlagende matrassen, complete Tempur slaapsystemen, wij bieden u de mogelijkheid om het matras uitvoerig uit te proberen in onze winkel en in alle rust het unieke Tempur gevoel te ervaren. Losse matrassen, bedbodems, dekbedden, TEMPUR kussens, we bieden het allemaal en uiteraard mooi bijpassend bedtextiel. Veel Tempur matrassen DIRECT uit voorraad leverbaar.

Meer dan 40 JAAR slaapadviseurs!
Dit JUBILEUM vieren wij met diverse ACTIE’S!

Al meer da 40 jaar zijn wij samen adviseurs voor het aanschaffen van een goed matras. Ruime ervaring met goede matrasmerken. SNEL een matras nodig? laat het ons weten. Wij zijn alweer ruim 14 jaar gevestigd in het mooie Nijkerk, een mooie centrale plek in Nederland met inmiddels een behoorlijke klantenkring door het hele land en daar zijn wij trots op. Bedankt daarvoor, bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Wij doen het met heel veel plezier en passie voor het vak. Met u meedenken zodat ook u weer lekker kunt slapen. Wij zijn trots op ons 40 jarig jubileum, en dat vieren wij vieren samen met u. Bent u toe aan een nieuw bed dat is dit de uitgelezen kans. Laat u adviseren voor een mooie en goed bed wat bij u past. Ledikant, matras of een complete slaapkamer. Mooie boxspringcombinaties van DIVERSE topmerken zodat ook u ‘s morgens weer lekker uitgerust wakker wordt! Neem ook even een kijkje op de site van onze winkel slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... : www.slapendoejezo.nl