Topdekmatrassen | Extra comfort, slapen gegarandeerd

Topdekmatrassen

Bent u op zoek naar een nieuw topdekmatras? U kunt kiezen uit een assortiment topdekmatrassen van de beste kwaliteit. De A-merken die wij verkopen zijn zoals Eastborn, Pullman, Sand en JP-Design. 

Subcategorieën

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Topdekmatrassen


Een goed topdekmatras kopen wat uw nachtrust bevordert? Dat kan bij ons. Bekijk hieronder onze verschillende opties.  


Wat is een topdekmatras?


Een topdekmatras is een dun matras dat boven op een bestaand matras wordt geplaatst om extra comfort en ondersteuning te bieden. Een topdekmatras is meestal tussen de 5 en 10 centimeter dik en kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals traagschuim, latex, polyurethaanschuim of een combinatie hiervan. . 


Waarom u een topdekmatras moet willen?


Er zijn verschillende redenen waarom u een topdekmatras zou moeten overwegen, zoals :   • Extra comfort: Een topdekmatras kan extra comfort bieden, vooral als uw bestaande matras te hard of te zacht is. 

  • Ondersteuning: een topdekmatras biedt uw lichaam extra ondersteuning door bepaalde drukpunten te verminderen.

  • Hygiëne: Een topdekmatras helpt  uw matras schoon en fris te houden, aangezien de topper gemakkelijk te verwijderen en te wassen is. 


Waar moet u op letten bij het kiezen van een topdekmatras?


Bij het kiezen van een topdekmatras zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder:   • Materiaal: er zijn verschillende materialen waaruit een topdekmatras kan bestaan zoals traagschuim, latex en polyurethaanschuim. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te bepalen welk materiaal het beste bij u past. 

  • Dikte: de dikte van een topdekmatras kan variëren van 5 tot 10 centimeter. Hoe dikker de topper, hoe meer comfort en ondersteuning het biedt.

  • Maat: het is belangrijk om de juiste maat topdekmatras te kiezen die past bij uw bestaande matras. 

  • Ademend vermogen: sommige topdekmatrassen zijn beter ademend dan andere, wat kan helpen om oververhitting te voorkomen en het comfort te verbeteren. 


Onze selectie van topdekmatrassen


Wij bieden een breed scala aan topdekmatrassen van verschillende merken, waaronder: Topdekmatrassen kunnen ook van verschillende materialen gemaakt worden. Kiest u voor een zachte of een wat stevigere topper? We hebben topdekmatrassen van traagschuim, koudschuim, natuurlatex, comfortschuim en visco-gel. Wilt u weten welk materiaal het beste bij u past? Voor deskundig advies staan wij altijd voor u klaar.


Traagschuim topdekmatras


Traagschuim reageert op uw lichaamswarmte. Door de warmte wordt het traagschuim zachter en soepeler. Hierdoor worden plekken met veel druk ontlast. Traagschuim topdekmatrassen worden daarom ook in de medische wereld gebruikt om doorliggen te voorkomen.


Koudschuim topdekmatras


Koudschuim topdekmatrassen worden steeds populairder. En terecht, want een (topdek)matras gemaakt van koudschuim kent vele voordelen. Het ventileert goed, neemt vocht op en is van nature anti-bacterieel. Ook zal een koudschuimmatras, in tegenstelling tot polyether, nooit kuilvorming gaan vertonen.


Latex topdekmatras


Latex staat bekend om zijn vermogen om zich goed aan te passen aan de vorm van het lichaam. Dit geldt ook voor de latex topdekmatrassen. Een ander groot voordeel van latex topdekmatrassen is dat latex een opencelstructuur heeft.


Topdekmatras kopen


Wilt u ook genieten van een heerlijk comfortabel slaapoppervlak? Koop dan nu een topdekmatras en ervaar het verschil! Bekijk onze collectie topdekmatrassen en bestel vandaag nog de perfecte match voor jouw matras. Slaap lekker!