Categorieën
Pullman matrassen | Gratis geleverd | Slapendoejezouitvoorraad.nl

Pullman matrassen

Bent u een zijslaper of een rugslaper? Kies dan een van de comfortabele Pullman matrassen. Pullman is al 150 jaar lang producent van hoogwaardige matrassen. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een geweldige nachtrust. Bestel uw nieuwe Pullman matras eenvoudig online of kom langs onze winkel in Nijkerk. Al onze Pullman matrassen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis thuis bezorgd! Dat is de service van slapendoejezouitvoorraad.nl. 

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Pullman matrassen voor iedere slaapbehoefte


De Pullmann Silverline premier is al 4 jaar lang het best geteste pocketveermatras door de Consumentenbond. De Pullman Silverline premier matrassen zijn special ontworpen voor diegenen die afwisselend op de rug- en zij slapen. Slaapt u de hele nacht op de zij? Kies dan voor de Pullman Silverline excellence. Welk matras u ook kiest, met een Pullman matras kiest u voor eersteklas comfort.


Pullman matrassen direct uit voorraad leverbaar


Bij Slapendoejezouitvoorraad.nl hebben we matrassen van topmerken zoals: Tempur, Eastborn en Pullman. Alle gangbare maten zijn direct uit voorraad leverbaar. Zoals de eenpersoonsmatras: 80x200 en 90x200. Maar ook de tweepersoonsmatrassen: 140x200, 160x200, 180x200 en 190x210. Wij beschikken over een ruime voorraad Pullman matrassen en bezorgen het matras snel GRATIS bij u thuis. Voor u het weet, ligt u al op uw nieuwe matras.


GRATIS thuisbezorgd!


Slapendoejezouitvoorraad.nl rekent geen afleverkosten en kan, indien gewenst, uw oude matras direct voor u afvoeren. Benieuwd naar onze exacte levertijden? Neem contact met ons op via 033-2465316 of stuur een e-mail naar info@slapendoejezo.nu.


Toch liever persoonlijk advies?


Wilt u graag advies bij de aanschaf van uw nieuwe matras? Kom dan eens langs bij onze beddenwinkel in Nijkerk. Hier hebben wij de Pulmann matrassen klaarliggen, zodat u deze rustig een voor een kunt testen en vergelijken. Samen kijken we naar het type matras dat het beste past bij uw slaapbehoefte.


Meer weten? Neem contact met ons op via 033-2465316 of stuur een e-mail naar: info@slapendoejezo.nu.