• -€ 424,00
Tempur Cloud PRIMA Matras
  • Tempur Cloud PRIMA Matras
  • Tempur Cloud PRIMA Matras - volledig matras
  • Tempur Cloud PRIMA Matras - sfeerafbeelding

Tempur Cloud PRIMA 19 cm matras 90x200

Ondersteunend met een zacht gevoel! De TEMPUR Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam. 

Deze matras in de maat 90×200 DIRECT uit VOORRAAD leverbaar!
DIRECT ONLINE te bestellen!

Voor INFO: bel ons 033-2465316 of stuur even een e-mail: info@slapendoejezo.nu
Betaald u liever bij de aflevering? Stuur dan een e-mail met uw gegevens.

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... al meer dan 20 jaar TEMPUR PREMIUM dealer!

€ 1.399,00
€ 975,00 € 424,00 korting
Aantal

  • Snel bij u op locatie geleverd Snel bij u op locatie geleverd
  • 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel
  • Al 37 jaar adviseurs in goed slapen! Al 37 jaar adviseurs in goed slapen!
  • Gratis verzending en montage Gratis verzending en montage

Tempur Cloud PRIMA Matras

Ondersteunend met een zacht gevoel!

De TEMPUR Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR met een zachter gevoel.

NA BESTELLING NEMEN WIJ DIRECT CONTACT MET U OP VOOR DE AFLEVERING.

Wij streven er altijd naar om zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij rekenen geen afleverkosten en indien gewenst voeren wij uw oude matras direct voor u af Voor exacte levertijd informeer even bij ons: telefoonnummer 033-2465316 of stuur een e-mail naar: info@slapendoejezo.nu

OMRUILGARANTIE

Wij bieden u bij deze matrascollectie een TEMPUR OMRUILGARANTIE van 90 dagen! d.w.z. als blijkt dat u toch een andere hardheid wenst of een ander type van TEMPUR dan mag u deze matras éénmalig omruilen voor een ander type van TEMPUR. Wij bieden u deze service in samenwerking met de leverancier, De beslapen matras gaat altijd weer terug naar de fabriek. TEMPUR en Slapen doe je Zo… verkopen geen beslapen matrassen door aan andere klanten. Deze worden op de fabriek verwijderd/vernietigd.