Eastborn Topdekmatras In Split Uitvoering: Vivid-Foam
  • Eastborn Topdekmatras In Split Uitvoering: Vivid-Foam

Eastborn Topdekmatras In Split Uitvoering: Vivid-Foam

Heeft u een verstelbaar bed? Dan is deze splittopper van Eastborn ideaal! Met een split topdekmatras kan u de bedden onafhankelijk van elkaar verstellen maar zonder voelbare naad in het midden. EASTBORN ViVid-FOAM Split- topdekmatras bestaat uit een comfortabele Vividfoam vulling voorzien van een hoes met Sensity voor extra comfort en hygiëne. Dikte 8 cm. Afneembare en wasbare hoes op 60 graden. Deze topdekmatras voor bovenop je matras zorgt voor meer comfort en een goede nachtrust.

Afmeting
Materiaal
€ 750,00
Aantal

  • Snel bij u op locatie geleverd Snel bij u op locatie geleverd
  • 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel
  • Al 37 jaar adviseurs in goed slapen! Al 37 jaar adviseurs in goed slapen!
  • Gratis verzending en montage Gratis verzending en montage

Eastborn Topdekmatras In Split Uitvoering: Vivid-Foam

EASTBORN ViVid-FOAM Split- topdekmatras bestaat uit een comfortabele Vividfoam vulling voorzien van een hoes met Sensity voor extra comfort en hygiëne. Dikte 8 cm. Afneembare en wasbare hoes op 60 graden. Deze topdekmatras voor bovenop je matras zorgt voor meer comfort en een goede nachtrust.

Gedurende de avond zakt je lichaamstemperatuur, om je lichaam af te koelen wordt je huid warmer. Een teken om naar bed te gaan… ViVid-foam zorgt er dan voor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij aan een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in een diepe slaap en zult fitter ontwaken.

TOPDEKMATRAS MET SENSITY VOOR SCHOON EN FRIS BED!

Alle Eastborn topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling. Met de Eastborn topdekmatrassen heeft u altijd een schoon en fris bed.

WAT DOET SENSITY?

De stof van de topdekmatrassen is behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De werking van Sensity in de matrashoezen blijft ook na wassen op 60ºC gegarandeerd. Waardoor er een hygiënische en frisse slaapomgeving geboden wordt. Dit is een innovatie op het gebied van luchtdoorlatendheid, vochtregulatie en thermo-isolerende eigenschappen en biedt daardoor in combinatie met Sensity® een perfect en gezond slaapklimaat.