• -€ 45,00

Eastborn topdekmatras in split uitvoering: Comfortschuim

EASTBORN COMFORTSCHUIM SPLIT-TOPDEKMATRAS. HEEFT U EEN VERSTELBAAR BED? DAN IS DEZE SPLITTOPPER VAN EASTBORN IDEAAL!

Afmeting
€ 450,00
€ 405,00 € 45,00 korting
Aantal

  • Snel bij u op locatie geleverd Snel bij u op locatie geleverd
  • 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel 1000M² Slaapcomfort en advies in onze winkel
  • Al 37 jaar adviseurs in goed slapen! Al 37 jaar adviseurs in goed slapen!
  • Gratis verzending en montage Gratis verzending en montage

Eastborn topdekmatras in split uitvoering: Comfortschuim

Met een split topdekmatras kan u de de bedden onafhankelijk van elkaar verstellen maar zonder voelbare naad in het midden.

EASTBORN COMFORTSCHUIM topdekmatras bestaat uit een koudschuim vulling voorzien van een hoes met Sensity voor extra comfort en hygiëne. Dikte 8 cm. Afneembare en wasbare hoes op 60 graden. Deze topdekmatras voor bovenop je matras zorgt voor meer comfort en een goede nachtrust.

TOPDEKMATRAS MET SENSITY VOOR SCHOON EN FRIS BED!

Alle Eastborn topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling. Met de Eastborn topdekmatrassen heeft u altijd een schoon en fris bed.

WAT DOET SENSITY?

De stof van de topdekmatrassen is behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De werking van Sensity in de matrashoezen blijft ook na wassen op 60ºC gegarandeerd. Waardoor er een hygiënische en frisse slaapomgeving geboden wordt. Dit is een innovatie op het gebied van luchtdoorlatendheid, vochtregulatie en thermo-isolerende eigenschappen en biedt daardoor in combinatie met Sensity® een perfect en gezond slaapklimaat.